ACADEMIA COPIILOR este si o scoala etica. Aici copii invata ca prietenia, intrajutorarea, cooperare sunt legi care construiesc echipe puternice ce pot traversa intreaga viata cu o viteza si cu o putere mult mai mare decit a altora.
Prima aplicare a acestui principiu in cadrul grupului nostru s-a facut in luna ianuarie 2010 cand o membra a Academiei copiilor, Alexia Roman din Craiova a avut nevoie de ajutor la imprimarea a doua piese noi.Dupa ce au cautat sprijin la Craiova si la un club al copiilor din Bucuresti, familia Roman a apelat la ACADEMIA COPIILOR. Conducerea Academiei copiilor nu a ezitat si a selectat citva mici academicieni invitandu-i sa colaboreze cu Alexia.

De aici lucrurile au inceput sa se miste repede si bine. Alexiei i s-a alatura doi dintre cei mai buni copii din supergrup: Ada Cercel si Ionut Khaled. Ambii aveau, la acel moment, rangul de minimagistri pe cand Alexia era doar invatacel. Totusi, nici Ada si nici Ionut (impreuna cu famiile lor) nu au stat pe ganduri si au ajutat-o pe Alexia trecand in planul secund si devenind corul se sustinere pe fundal la cele doua piese.Inregistrarea s-a facut in studioul compozitorului Cristian Alivej, in Bucuresti. Totul a decurs foarte bine. Ada si Ionut au prins repede linia melodica, au invatat textele in limba romana dar si pe cel in limba italiana si au lucrat cu seriozitate.Domnul Alivej a fost foarte multumit si a apreciat profesionalismul copiilor. O asemene apreciere, ce vine din partea unui compoztor si producator de talia si prestigiul domnului Alivej este de tinut minte.In urma informatiilor primite despre finalizarea cu succes a colaborarii dintre copiii din Bucuresti si Craiova in cadrul Academiei copiiilor, Consiliul de conducere a acesteia a decis sa acorde, in mod exceptional, celor doi minimagistri rangul maxim din cadrul academiei, cel de SUPERMINIMAGISTRI. Deci, Ada si Ionut au devenit astfel primii superminimagistri ai Academiei.Fapta lor a meritat rasplata noastra pentru ca au fost primii care au aplicat excelent stilul de munca si relatiile pe care dorim sa le intilnim cat mai des intre memebrii Academiei Copiilor.

Tot legat de acest eveniment, s-a decis ca o editie a emisiunii radiofonice MINI RADIO SHOW realizata de Irina Haidet si Gavrila Inoan la postul de radio rrm STUDENT FM sa reflecte respectiv actiune.

Aici puteti asculta emisiunea. Veti audia atat cele doua piese muzicale imprimate de echipa cat si parerile celor implicati in coagularea proiectului.


Asculta mai multe audio Divertisment