Un maraton artistic exceptional al ACADEMIEI COPIILOR pentru actiunea

"DIN INIMA PENTRU COPII"


ACADEMIA COPIILOR sustine o actiune caritabila exceptionala. Titlul acesteia este DIN INIMA PENTRU COPII si este coordonata de cunoscuta jurnalista Simona Ionescu si cotidianul cu cel mai mare numar de exemplare vindute zilnic, "CLICK". Un maraton artistic de exceptie sustinut de ACADEMIA COPIILOR si invitatii acesteia, au demonstrat, inca o data, calitatea deosebita copiiilor care formeaza acest supegrup national condus de Irina HAIDET si Gavrila INOAN.Evenimentul a fost gandit de Simona Ionescu pentru a marca ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI CU CANCER, zi pentru care, pe intregul glob, se organizeaza actiuni ce au rolul de a sensibiliza oamenii cu privire la aceste drame ingozitoare traite de copii nevinovati.

NU AM MAI AUZIT CA VREUN GRUP DE MICI ARTISTI SA FI TINUT UN CCONCERT DE APROAPE 5 ORE, AICI, IN ROMANIA ! DIN CATE NI S-A SPUS SI CUNOASTEM, SINTEM PRIMII CARE AM REALIZAT ACESTA PERFORMANTA DEMNA DE CARTEA RECORDURILOR !In afara a ceea ce facem pentru acesta actiune in cadrul emisiunilor MINI RADIO SHOW in fiecare saptamina, cat si prin toate site-urile pe care le gestionam, in sprijinul actiunii de colectare de fonduri destinate copiilor cu mari probleme de sanatate de care se ingrijeste DIN INIMA PENTRU COPII am fost prezenti in public la acesta actiune caritabila speciala din 13 februarie 2010.
Am selectat un prim grup de academicieni carora li s-au alaturat citva invitati speciali (toti din Ramnicu Valcea), posibili viitori candidati la titulatura de boboci ai Academiei copiilor. Au fost, deci prezenti, SUPERminimagistrii Ada Cercel si Ionut Khaled, minimagistrii Evelyn Iulia Dicu (Ramnicu Valcea), Iulian Selea (Pitesti), invataceii Denisa Prvu din Calarasi, Bianca Olteanu(Bucuresti), Anamariaa Pistol (Ramnicu Valcea). Tot din Bucuresti aam invitat-o pe o posibila aspiranta la gradul de invatacel, Giulia Voinea.Evenimentul a avut loc la enormul mall din Baneasa. Acolo, Click a organizat, intr-un punct cu trafic mare, o scena in cadrul unui spatiu destinat special actiunii. Tot benevol, ca si ACADEMIA COPIILOR, au venit sa ajute actiunea o firma de sonorizare , o cofetarie, o florarie si un clown cu doua printese. O parte importanta a grupului nostru, cea sosita din Ramnicu Valcea, a fost condusa de doamna profesoara MARIANA IONESCU.Activitatea a demarat prin interviuri acordate televiziunilor prezente care au fost foarte interesate de membrii ACADEMIEI COPIILOR si de gestul nostru exceptional de a contribui la o actiune atat de generoasa.Inainte de a demara spectacolul, Irina HAIDET si Gavrila INOAN au coordonat formarea calupurilor de show si modul in care urma sa se desfasoare fiecare dintre acestea. Publicul a asista in direct la aceste sedinte tehnice rapide. Gradul ridicat de pregatire artistica a copiilor selectionati cit si a invitatilor speciali si-a spus cuvantul. Indicatiile primite au fost scurte dar clare. Repertoriul a fost selectat si prezenta scenica stabilita. Toata lumea stia ce, cind si cum are de facut, cum trebuia sa arate un show-maraton marca ACADEMIA COPIILOR. Irina Haidet a fost prezenta pe scena in permanenta asigurand si partea de prezentare iar Gavrila Inoan a regizat momentele si a asigurat partea de sunet impreuna cu firma de specialitate avand grija ca totul sa curga, sa aiba fluiditate. Spectcolul a decurs excelent iar cei de la Clik au fost impresionati de modul in care ACADEMIA COPIILOR a acoperit un spatiun de program enorm, de peste 4 ore!

Alaturi de ACADEMIA COPIILOR organizatorii au invitat la acesta actiune vedete consacrate: Ana Maria Ferentz, trupa Ladies si cunoscuta Lavinia. Acestea au fost impresionate de prestatia copiilor din Academie si au avut eleganta de a-i invita pe scena, alaturi de ele.

Impreuna cu ANA MARIA FERENTZ,o vedeta iubitoare de copii.Vedetele din TRUPA LADIES si academicieni, alaturi de micii lor invitati din Valcea.LAVINIA, o prezenta superantrenanta pe scena, un suflet mare si frumos in afara ei.

Lavinia, adorata de toti copiii.

Unul dintre cei mai importanti impresari din Romania, domnul Radu Groza a fost la eveniment.

Irina Haidet alaturi de specialista in PR a trustului Adevarul, Alina Marinescu, cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului. Si Alina a avut cuvinte de lauda pentru ACADEMIA COPIILOR.La final, poza de grup.In dimineata zilei de luni, 15 februarie, cei doi realizatori ai emisiunii matinale de la OTV au difuzat imagini de la evemiment pe fondul conversatiei telefonice cu ziarista Simona Ionescu.
Imaginile au fost furnizate de ACADEMIA COPIILOR deoarece cele doua vedete OTV s-au implicat de la bun inceput in intreaga campanie sustinand-o din tot sufletul. Din pacate nu avem decat o parte a inregistrarii


Prezenta la actiunea DIN INIMA PENTRU COPII a fost un act de omenie dar si un moment important pentru micii artisti. Ei au demonstrat public puterea lor de munca, capacitatea rapida de adaptare, profesionalismul lor. Dar, in afara de aceasa, intalnirea cu vedete de marca ale moemntului, conclucrarea cu acesta, discutiile de dupa show, autografele primite, au fost si posibilitati de a invata lucruri noi de la artisti consacrati.Si cotidianul ADEVARUL DE SEARA a publicat un articol insoti de imaginea componentilor ACADEMIEI COPIILOR imbratisati cu caldura de vedeta ANAMARIA FERENT.
Cei prezenti au inteles de ce organizam si MINI TOPMODEL ROMANIA. Privind vedetele de pe scena, cei mici au inteles importanta unei tinute controlate, studiate, impactul la public a imaginii artistului.

Multumim doamnei Dicu pentru primele imagini primite, pe care le-am folosit in ilustrarea acestei pagini. Pe masura cee ne vor parveni si alte fotografii si filmari, le vom expune.

Cotidianul CLICK despre eveniment.

Urmariti o parte ale filmarilor ce ne-au fost puse la dispozitie de familia DICU.Si ziarul RING a scris despre ACADEMIA COPIILOR. Apasati aici!

Pe internet exista noi informatii. Apasati aici!

Giulia Voinea este o fetita de doar 7 ani care are, insa, o voce exceptionala. Ea a venit la concert desi avea un eveniment foarte important in familie. A dorit sa fie alaturi de noi si de cei de la Click pentru a ajuta si ea, pe masura puterilor sale, la succesul actiunii umanitare.Bianca Olteanu, membra a ACADEMIEI COPIILOR, in concertul umanitar.

Majoritatea evenimentului a fost filmat asa incat vom realiza si o editie speciala a ACADEMIEI COPIILOR cu acest prilej.