Inaintea sarbatorilor de iarna Academia copiilor si-a deschis portile pentru invitiati din tara. Asa au fost inregistrate doua emisiuni deosebit de frumoase. Prima a fost dedicata Craciunului. Emisiunea a fost difuzata de TVRM EDUCATIONAL si TVMR CULTURAL. In baza unei colaborari foarte bune pe care echipa noastra o are cu VTV, postul de televiziune nr. 1 din Ramnicu Valcea, cele doua emisiuni au fost distribuite si acestui post care a asigurat o difuzare excelenta prin sistemul de cablu in judet dar si la nivelul tarii si in afara ei prin sistemul DIGI TV satelit pe care opereaza.


Invitatii academicienilor au sosit din Botosani si, in echipa coordonata de sufletista Mariana IONESCU, din Ramnicu Valcea si din Bucuresti. Trebuie sa specificam faptul ca in acea perioada conditiile meteo au fost foarte dificile si ca o serie de alti copii valorosi nu au putut fi prezenti din acest motiv.
Parintii artistilor au format un public cald si placut ce a participat direct la emisiune.


Un fapt exceptional l-a constituit prezenta la filmari a Karinei Dobre din Valcea. Cu doua zile inainte, Karina avusese un accident ingrozitor in urma caruia si-a ars cu apa fiarte piciorusele. In ciuda insistentelor noastre si ale parintilor, Karina a tinut mortis sa fie prezenta la inregistrari. A cantat si dansat de parca nu ar fi avut absolut nimic dar la plecare a trebuit sa fie transportata pe brate de catre tatal sau.
Ii dorim sa se insanatosesca at mai repede dar promitem celor dispusi pe viitor la asemenea sacrificii exceptionale ca nu vor fi primiti la filmare chiar daca vor veni pina in pragul studioului indiferent de la ce distanta.


Din respect pentru timpul si efortul tuturor participantilor, echipa noastra a facut pregatirile profesional asa incat cizelarile din timpul filmarilor au fost minore.Intr-o perioada de 3 ore au fost facute doua inregistrari complete de cate o ora fiecare in care fiecare copil a avut un rol deosebit. Asa cum se intimpla la Academia copiilor, marea magistra Irina a fost ascultata cu atentie de catre toti artistii. Rezultatul a fost excelent.


Artistii au cautat sa aiba o evolutie deosebita. De aceea rezultatul a fost un set de doua emisiuni excelente!


Lucrul cu camera de filmare nu este usor. De aceea toata lumea a avut de parcurs unul dintre exercitiile speciale pentru televiziune pe care le poti invata doar la cursul tv de la Academia copiilor.


MINI KIDS au fost, ca de obicei, cele mai "cu lipici".


Magistra Irina HAIDET impreuna cu producatorul Gavrila INOAN alaturi de o fetita deosebit de talentata din Botosani.
Este vorba despre LARISA VASILICA ce o are ca profesor pe doamna Catalina Constantinovici. Larisa, esti talentata asa ca poti veni la examenul pentru intrarea in Academia copiilor !
Mereu discreta dar foarte implicata si utila, doamna profesor MARIANA IONESCU din Ramnicu Valcea.Un brad de Craciun mai special: magistra ACADEMIEI COPIILOR, Irina Haidet impreuna cu o parte a artistilor intr-o impostaza plina de caldura, obisnuita la Academia copiilor unde toti formeaza o mare familie.Anamaria, Evelyn si Andrada. Toate trei sint din Valcea. Toate trei au stofa de vedete adevarate.


Ambasadoarele judetului Botosani: Larisa Vasilica impreuna cu Andreea Prisacariu.


O echipa care se impune oriunde: doua vedete, Ada si Evelyn, alaturi de creatorii si coordonatorii proiectului Academia copiilor: Irina HAIDET si Gavrila INOAN.


Doua prietene si coechipiere in Academia copiilor: Bianca Olteanu si Denisa Parvu.


Pentru emisiunile Academiei copiilor echipa de graficieni a TVRM condusa de regizorul Leonard Hentiu a creat decoruri virtulae exceptionale. Multumim !


Academia copiilor i-a primit cu drag pe invitatii de la sfirsit de an. Multi dintre ei au demonstrat ca se ridica la nivelul cerut pentru examenul de admitere in Academie.


Marea magistra Irina inconjurata cu dragoste de toti copiii. A fost, ca de obicei, o atmosfera exceptionala.


Cine mai poate opri explozia de buna dispozitie si bucurie de la Academia copiilor ?


Echipa din fata si din spatele camerelor de luat vederi. Impreuna au creat spectacole exceptionale.


Karina, eroina care a cantat si dansat cu piciorusele bandajate, ocrotita si incurajata de Bianca.


Marea magistra Irina Haidet si Bianca Olteanu, o fetita talentata, vesela si frumoasa.

Multumim familiilor Dicu, Vasilica si Olteanu pentru fotografiile trimise.