SPECTACOL MARATON PENTRU COPIII BOLNAVI

PRIMII SUPERMINIMAGISTRI

EMISIUNI DE SARBATORI

ACADEMIA COPIILOR IN SPECTACOL LA CRAIOVACu ocazia demararii preselctiilor pentru concursul regional MINI MISS SI MINI MINI MISTER OLTENIA o echipa a ACADEMIEI COPIILOR a fost prezenta in Craiova, duminca, 4 octombrie 2009.
Ne-au fost alaturi EVELYN IULIA DICU, DENISA PARVU, ANAMARIA PISTOL, ALEXIA ROMAN si TABITA STREINU. Aici ne-am intilnit, si am cooptat-o in echipa momentului pe Alisia Oanta, fosta concurenta la MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA.

Invitati la actiune de CLUB ARTI, manageri Dana si Florin Neagoie, am tinut sa aratam copiilor si parintilor prezenti in numar mare ce inseamna ACADEMIA COPIILOR, ce calitati au cei care fac parte din acest supergrup national. Si am reusit. Impresia la public a fost deosebita.
Membrii Academiei au fost admirati si studiati de toti cei din sala. Robele au facut o impresia puternica iar interpretarile, in grup sau individuale, au sunat foarte bine. S-a vazut diferenta intre academicieni si cei care vor sa le calce pe urme.

Echia ACADEMIEI COPIILOR a fost admirata si apreciata si pentru spiritul de colaborare din cadrul grupului, toti, copii si adulti, comportindu-ne ca membrii aceleliasi familii.

Ne-am bucurat ca am impresionat la Craiova, ne-am bucurat ca orice intilnire intre membrii Academiei copiilor este deschisa, calda, frumoasa.

Majoriatea fotografiilor au fost realizate si oferite spre difuzare de catre familia Pistol.


Prezentarea oficiala, in roba.Prezentarea pe scena a membrilor Academiei.


NU POT SA FIU CUMINTE ! in formula secreta a ACADEMIEI COPIILOR
In plin show.


Academicienii nostri au format si juriul copiilor.Discutii pregatitoare in echipa inainte de show.Pe scena, in plin spectacol, mereu impreuna.